Auteur Topic: Rapport Van Uhm m.b.v. 'quick scan'  (gelezen 889 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Fred Vos

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.748
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
  • Rang: Hoofdbrandmeester 1e klasse
Gepost op: 19 december 2018, 21:06:16
De heer Van Uhm heeft, onverantwoord vertraagd, een 'rapport' geproduceerd.

De opdrachtgever, een aantal maanden terug, was nog de burgemeester van A'dam en zij verantwoorde zich tot dan uitsluitend in de daartoe onbevoegde gemeenteraad.
Eerst in de afgelopen maand is zij, met terugwerkende kracht(!), tot voorzitter van de VRAA benoemt; een betaalde bijbaan.

Het rapport van Van Uhm is een bijeenraping van problemen; vrijwillig gespeend van elke methodologisch verantwoorde onderzoeksaanpak.
En Femke maakt dit nu bekend als Vz van de VRAA! Alsof zij dit eerder als een bestuursbesluit heeft doen bekrachtigen!?

Een (zwaar) betaalde, opnieuw samengeraapte, voorstelling van zaken; zonder een poging dit tot een wetenschappelijk verantwoorde probleem analyse te brengen. Het wordt opnieuw terug 'in de groep gegooid'. Dat is wel zo makkelijk!

Een 'klein' verschil is, dat het overleg met het personeel nu wordt voorgezeten door een 'technisch directeur'; niet zijnde Schaap.

Het mag wat kosten.. maar dan heb je ook... niets?
"There is someone more important than the crowd, which is the person who disagrees with it. We must protect that person, for he's the one who can raise the question that no crowd wants to listen to, which is the question whether it is in the right." Roger Scruton