Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum


Brandweer

AdvetorialAuteur Topic: Brandbrief!  (gelezen 1492 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Brandweerforum

 • Forumlid
 • ***
 • Berichten: 25.879
 • Geslacht: Man
  • Stichting Fire & Safetyfora
 • Bezoek: Brandweer
Brandbrief!
« Gepost op: 04 november 2017, 14:30:15 »
Stichting Fire & Safetyfora
Het Bedrijfshulpverleningforum (BHV forum) en Brandweerforum worden beheert door de stichting Fire & Safetyfora - www.firesafetyfora.nl

Beste forumleden,

Vanwege bedrijfseconomische redenen hebben in de afgelopen periode een aantal van onze sponsoren opgezegd. Wij hebben nu jouw hulp nodig om onze fora in stand te kunnen houden! Zonder jullie hulp kunnen wij het niet!

Onze stichting draait geheel op vrijwillige basis maar heeft wel donateurs, adverteerders en sponsoren nodig. Hiermee kunnen we de stichting, die onze fora beheren waaronder het Brandweer- en Bedrijfshulpverleningforum in stand houden.


Wat kun jij voor ons doen?
1. Doneer aan onze stichting. Wij hebben de donaties van onze leden jaarlijks hard nodig. Jouw donatie wordt veilig verzorgd met iDEAL via een beveiligde SSL verbinding. Daarnaast krijg je wat van ons terug: een reclamevrij forum en een onbeperkte berichtenbox!

Doneer veilig aan het Brandweerforum & BHV forum

visitors can't see pics , please register or login2. Breng ons in contact met bedrijven die open staan voor een win/win situatie en bij ons kunnen en willen adverteren. Het liefst gerelateerd aan de hulpverlening. Dit kan prominent al vanaf € 60,- en een discrete advertentie is al beschikbaar vanaf € 42,50.

Breng bedrijven vrijblijvend met ons in contact


3. Ken jij stichtingen, verenigingen of bedrijven die open staan voor een win/win situatie, vechten tegen hoge kosten en op zoek zijn naar goede, krachtige, betrouwbare en zeker niet onbelangrijk betaalbare webhosting? Breng ze met ons in contact! Dit kan al vanaf €10,- per maand.

Stichtingen, verenigingen of bedrijven gezocht voor een win/win situatie


Een forum, hoe draait dat?
Gratis...? Het kost jou helemaal niets om de link in te toetsen en voila: het Brandweerforum of Bedrijfshulpverleningforum (BHV forum) verschijnt op jouw scherm. Inloggen is het enige dat rest en je kunt aan de slag.

Helaas is dat alleen de voorkant. Aan de achterkant draait een stuk technologie, zijn dag en nacht vrijwilligers in touw, om te zorgen dat alles blijft draaien zodat jij kunt inloggen! Een geweldig stukje techniek en meesterschap al zeggen we het zelf.

Echter... omdat de software waar dit forum op draait al enigszins verouderd is, moeten we gaan updaten. Naast de hoofdbrekens die dit kost (je wil geen gegevens kwijt raken) betekend dat ook een hele hoop van de vrijwilligers van ons team die dit in goede banen moet gaan leiden. Het forum mag dan op een server draaien in een land hier ver vandaan, maar vanuit dit (meestal) koude kikkerlandje moet het nodige eraan gedaan worden. Dit gebeurd vaak zonder dat een ieder hier iets van merkt.

Dit werk, wordt, jawel, gratis en voor niks gedaan. Maar die server, ja, die kost geld. Dat hebben we altijd kunnen bekostigen van een aantal advertenties op het forum en Google ads (mocht je je ooit eraan geërgerd hebben, het levert een klein beetje geld op).

Bedrijven gezocht voor een win/win situatie

We hebben een klein aantal leden dat sinds een paar jaar een vrijwillige geldelijke bijdragen leveren aan de stichting om de fora in stand te houden, wij zijn erg blij met dit selecte groepje donateurs en danken hun voor hun steun.

Alleen, de kosten lopen op. Het onderhoud loopt op en dat betekend dat een aantal dingen op technisch gebied moeten worden aangepakt om de fora in de lucht te houden. Helaas zijn de inkomsten van de advertenties daar verre van voldoende voor. Dit zou betekenen dat wij uiteindelijk uit de lucht moeten, het lijkt misschien wel gratis, maar dat is het helaas niet. Wij proberen heel hard om te voorkomen dat we op 'zwart' moeten.

Vind jij het forum nu een leuke plek om te vertoeven, informatie te zoeken en uit te wisselen? Steun ons met een kleine jaarlijkse bijdrage. Daar krijg je naast een forum natuurlijk een kleinigheidje voor terug, we halen die vervelende Google campagnes voor jou weg.

Steun het Brandweerforum & BHV forum

Ben jij een fotograaf, schrijver, kleine ondernemer? Misschien kan je nog wat anders voor de stichting en fora doen! Wij creëren graag een win/win situatie voor iedereen. We hebben een beetje schijfruimte over op onze server. Die door de prestaties dat hij dagelijks moet leveren vanwege de grote bezoekersaantallen erg krachtig is uitgevoerd. De specificaties zijn optimaal afgestemd op grote stromen bezoekers en in deze uitvoering niet op de markt gezien. Wij kunnen betrouwbare en erg krachtige hosting aanbieden. Misschien wil je een stukje van onze servercapaciteit huren om jouw webpagina of Wordpress website onder te brengen. Je kan, zoals een ondernemer wel weet, zakelijk de kosten aftrekken en je steunt de stichting en fora ermee! Dat lijkt ons een hele mooie deal! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Op zoek naar zeer betrouwbare krachtige webruimte inclusief mail?

Moraal van dit verhaal: beste mensen, het lijkt gratis maar het is het niet! Wij hebben jou nodig! Willen jullie onze vrijwilligers helpen? Want met zijn allen houden we de fora in stand!

Wij danken jou alvast voor jouw interesse en bijdrage.


Namens,

Bestuur stichting Fire & Safetyfora
Team Brandweerforum
Team Bedrijfshulpverleningforum

visitors can't see pics , please register or login
Het Brandweerforum wordt beheert door de stichting Fire & Safetyfora - www.firesafetyfora.nl

Offline Thor

 • Forumlid
 • ***
 • Berichten: 1.019
 • Geslacht: Man
 • Bezoek: Belangstellende
Re: Brandbrief!
« Reactie #1 Gepost op: 04 november 2017, 15:25:27 »
Bestuur stichting Fire & Safetyfora
Team Brandweerforum
Team Bedrijfshulpverleningforum

Uit wie bestaat het bestuur stichting Fire & Safetyfora en het team brandweerforum en het team, bedrijfshulpverlenigforum ?

Offline Brandweerforum

 • Forumlid
 • ***
 • Berichten: 25.879
 • Geslacht: Man
  • Stichting Fire & Safetyfora
 • Bezoek: Brandweer
Re: Brandbrief!
« Reactie #2 Gepost op: 04 november 2017, 15:42:22 »
De teams van beide fora bestaan uit vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten voor de fora. Zij verrichten de werkzaamheden die nodig zijn om de fora online en "schoon" te houden. Vanuit deze teams zijn de vrijwilligers vertegenwoordigd in de stichting als bestuurslid of als aangeslotenen. De stichting verzorgd onder andere de technische ondersteuning zodat de fora's een platform (servers) hebben om op te draaien. Dat platform moet niet alleen maar worden onderhouden maar ook gefinancierd worden.
Het Brandweerforum wordt beheert door de stichting Fire & Safetyfora - www.firesafetyfora.nl
 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media