Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum


Brandweer

AdvetorialAuteur Topic: Arjen Schepers nieuwe commandant brandweer/directeur Veiligheidsregio IJsselland  (gelezen 591 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 20.096
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Arjen Schepers commandant brandweer/directeur Veiligheidsregio IJsselland


Zwolle – Halverwege juni heeft het algemeen bestuur van Veiligheidsregio IJsselland de vacature voor de functie van commandant Brandweer/directeur veiligheidsregio intern opengesteld. Afgelopen vrijdag, 14 juli, vonden de selectiegesprekken plaats. Op basis van deze gesprekken heeft het dagelijks bestuur één van de kandidaten voorgedragen aan het algemeen bestuur. Het AB heeft inmiddels schriftelijk ingestemd met deze voordracht. Dat betekent dat Arjen Schepers per 1 september 2017 wordt benoemd als commandant brandweer/directeur veiligheidsregio.

Arjen vervulde sinds december 2016 al de rol van waarnemend commandant brandweer/directeur veiligheidsregio. Arjen was van 2007 tot 2014 commandant bij de gemeentelijke brandweer in Kampen en Steenwijkerland. Sinds 2014 was hij clustercommandant midden (Zwolle - Dalfsen) bij Veiligheidsregio IJsselland.

Arjen Schepers gaat leiding geven aan een organisatie die aan de vooravond staat van verdere groei. Hij gaat zich onder ander richten op het door ontwikkelen van Veiligheidsregio IJsselland. Een organisatie met een blik naar buiten, die een verbindende rol in de veiligheidsketen speelt. Dat alles vanuit de professionele basis die in de afgelopen jaren is opgebouwd.


visitors can't see pics , please register or login
 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media