Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum


Brandweer

AdvetorialAuteur Topic: 15-07-2017 Veiligheidsdag Brandweer IJsselland 2017 te Steenwijk  (gelezen 353 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 19.056
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Veiligheidsdag 2017: samenwerken aan veiligheidIn samenwerking met de gemeente Steenwijkerland is het terrein rondom het Eesermeer in Steenwijk  op zaterdag 15 juli het toneel van de tweejaarlijkse Veiligheidsdag van Veiligheidsregio IJsselland. Een interactieve dag waarop brandweer, politie, geneeskundige hulpdiensten, defensie, waterschap, gemeente én vrijwilligersorganisaties je laten zien hoe zij zich dagelijks inzetten voor onze veiligheid. Waarschijnlijk zijn dat meer organisaties dan je denkt. Wil je weten hoe we samen kunnen zorgen voor onze veiligheid? Kom dan tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Veiligheidsdag in Steenwijk. De toegang is gratis.

Wat moet je doen als er thuis brand uitbreekt? Hoe kun je een woninginbraak voorkomen? Hoe ben je  samen met je buren alert op verdachte situaties? Hoe verleen je op de juiste manier eerste hulp? En hoe vinden reddingshonden vermiste personen onder het puin? Je ontdekt en beleeft het op de Veiligheidsdag. Bij Defensie mag je laten zien hoe goed je kunt schieten, bij de politie en de Brandweer stap je achter het stuur van een politie- of brandweerauto. Het Waterschap laat zien wat schoon en wat vies water is en bij de gemeente kun je gratis je fiets laten graveren. Een remwegdemonstratie van Veilig Verkeer Nederland laat het verschil zien in remweg bij auto’s die 30 km per uur c.q. 50 km per uur rijden. Gedurende de dag demonstreren de hulpdiensten gezamenlijk een aantal keren hoe zij bij een ongeval samenwerken. Kortom, een dag die bol staat van activiteiten voor jong en oud.

Kijk voor meer informatie op https://www.steenwijkerland.nl/Inwoners/Leefomgeving/Veiligheid/Veiligheidsdag_2017_samenwerken_aan_veiligheid.

visitors can't see pics , please register or login


Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 19.056
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: 15-07-2017 Veiligheidsdag Brandweer IJsselland 2017 te Steenwijk
« Reactie #1 Gepost op: 13 juli 2017, 22:07:16 »
Adres van het Evenement:

De Veiligheidsdag 2017 wordt georganiseerd op het terrein Eeserwold rond het Eesermeer in Steenwijk aan de A32. Vanaf de snelweg en overige toegangswegen wordt het terrein aangegeven. Parkeergelegenheid is op en rond het terrein.Programma als bijlage.:
 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media