Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum


Brandweer

AdvetorialAuteur Topic: 20-05-2017 Open dag Brandweer Krimpen aan den Lek  (gelezen 219 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 19.056
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
20-05-2017 Open dag Brandweer Krimpen aan den Lek
« Gepost op: 19 mei 2017, 22:31:27 »
Op zaterdag 20 mei organiseert Brandweer Hollands Midden, kazerne Krimpen aan de Lek een open dag. Rondom de kazerne aan de Tiendweg 5, kunnen jong en oud van 10.00 tot 16.00 uur kennis maken met het werk van de brandweer.

➤ Demonstraties
Tijdens de open dag worden diverse demonstraties gegeven. Zo kan het publiek zien hoe de brandweer een brand blust en welke techniek wordt gebruikt om een auto open te knippen om een bekneld slachtoffer uit een autowrak te bevrijden. Ook is de ambulance dienst aanwezig, en zijn er diverse oude brandweervoertuigen te bezichtigen. Voor de bezoekers die meer willen weten over brandveiligheid is er een informatiestand waar voorlichting en informatie wordt verstrekt over Brandveilig Leven en brandveiligheid in en om het huis. Ook voor kinderen zijn er diverse leuke spannende attracties, en is het mogelijk om een rondrit te maken in een echte brandweerwagen. De brandweervrijwilligers van kazerne Krimpen aan de Lek staan de hele dag klaar om alle bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen

➤ Werving vrijwilligers
Op deze dag is er extra aandacht voor de werving van nieuwe brandweervrijwilligers. De vrijwilligers zijn op zoek naar nieuwe collega’s die goede brandweerzorg voor hun dorp net zo belangrijk vinden als zij zelf.
 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media