Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum


Auteur Topic: Stichting Fire & Safetyfora - Enquête  (gelezen 1286 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Brandweerforum

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 25.950
  • Geslacht: Man
    • Stichting Fire & Safetyfora
  • Bezoek: Brandweer
Stichting Fire & Safetyfora - Enquête
« Gepost op: 30 oktober 2016, 22:11:26 »
visitors can't see pics , please register or login


Stichting Fire & Safetyfora
Het Bedrijfshulpverleningforum (BHV forum) en Brandweerforum worden beheert door de stichting Fire & Safetyfora - www.firesafetyfora.nl


Enquête
Het ontbreken van actuele kennis is een gebrek voor iedere organisatie. We willen niets missen en zo veel mogelijk over de laatste actuele informatie beschikken. De stichting Fire & Safetyfora beschikt graag over jouw meest actuele mening.

Graag willen we een beetje van jullie tijd vragen om een online-enquête in te vullen. Het invullen kost maar een paar minuten. Het doel is om de dienstverlening van onze stichting te verbeteren en de fora optimaal af te stemmen op de behoeftes.

Help jij ons? Vul onze enquête in.

De enquêtes worden vertrouwelijk behandeld en alle suggesties worden serieus bekeken en zo mogelijk verwerkt.

Je kunt de enquête invullen tot uiterlijk 1 december 2016.

Alvast bedankt voor jullie tijd!


Aandacht?
Wil je volledige aandacht?


Bloggende instructeur - Bedrijfshulpverleningforum (BHV forum)
Niet in het bezit van de laatste informatie en kennis voor uw BHV cursussen en presentaties? Instructeurs zijn op het BHV forum ook vertegenwoordigd. Eén instructeur houd zelfs een blog bij van haar werkzaamheden en deelt dat met ons op BHV forum.

Hoe denkt zij bijvoorbeeld over al die lekkere brandweermannen?


Database - Brandweerforum
Het team Brandweerforum is in 2015 gestart met het opzetten van een kazerne en voertuigen database, welke steeds beter voorzien raakt van informatie en foto's. Ten tijde van het schrijven van deze tekst hebben we al een groot aantal foto's en informatie van diverse fotografen ontvangen en verwerkt in onze database maar we zijn nog steeds opzoek naar een groot aantal begrippen, kazernes en voertuigen.

Wist je dat het Brandweerforum ook een brandbase heeft met begrippen? Wilt u helpen met schrijven? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar de redactie.

Wij willen de contactpersonen en fotografen die dit alles mogelijk maken hartelijk bedanken voor hun informatie en foto's.

Bekijk onze brandbase

Bekijk onze kazernedatabase

Bekijk onze voertuigendatabase

Mocht u informatie en/of foto's hebben van kazernes, voertuigen of bijzondere gebeurtenissen, incidenten of wilt u meehelpen met schrijven van onze brandbase. Mail naar: redactie@hetbrandweerforum.nl
Het Brandweerforum wordt beheert door de stichting Fire & Safetyfora - www.firesafetyfora.nl