Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum



Brandweersurvival


Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: Programeer probleem jupiter 8.6A  (gelezen 3514 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Freddy

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 5
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Programeer probleem jupiter 8.6A
« Gepost op: 26 september 2014, 19:54:59 »
Hoi Allemaal

Ik heb een probleem met mijn Jupiter 8.6A.
Het is niet mogelijk om hem handmatig te programmeren wat ik ook probeer.
Als ik hem wil programmeren begint hij te knipperen op het scherm en geeft verlaat menu aan.
Zou er graag andere codes in willen zetten maar dat lukt me niet.
Wie kan mij helpen in de buurt van Vroomshoop ov

Alvast bedankt voor je reactie
freddy

Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 19.643
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #1 Gepost op: 26 september 2014, 20:51:34 »
misschien heb je wat aan de handleiding die als bijlage is toegevoegd.


Offline Freddy

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 5
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #2 Gepost op: 26 september 2014, 20:59:43 »
misschien heb je wat aan de handleiding die als bijlage is toegevoegd.


Deze had ik zelf ook al gedownload maar is niet het probleem helaas.
Weet niet hoe het kan maar alleen dat hij via de computer is ingesteld.
Nu heb ik hem overgenomen en wil hem handmatig instellen voor deze regio.
Alleen lukt dat niet en weet niet wat ik daar nog aan kan doen.
En hoop ik dat er iemand in de buurt zit die het wel via de pc of dogstation kan doen.

In ieder geval bedankt voor je reactie

Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 19.643
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #3 Gepost op: 26 september 2014, 21:23:58 »
ok.  ik hoop voor je dat er iemand is die een dockstation heeft.

ik kom wel uit je buurt heb enkel geen dockstation programmeer mijn 9.1 handmatig


Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #4 Gepost op: 29 september 2014, 15:02:47 »
Ik adviseer de standaard TBL erin te laten zetten.
Vermoedelijk is er ergens een bitje omgevallen, of het handmatig programmeren uitgeschakeld.
Een nieuwe installatie zou dit kunnen verhelpen.

Ik wil ook wel voor je kijken, maar dan zit je 2x met verzendkosten.
Iemand uit de buurt is dan eenvoudiger.

Offline Freddy

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 5
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #5 Gepost op: 29 september 2014, 17:23:02 »
Hoi

Dat vermoed ik ook maar wacht inderdaad ff op iemand hier in de buurt die mij kan helpen.
Mocht dat niet zo zijn doe ik misschien nog wel een beroep op je.
Ieder geval bedankt voor je reactie.

Gegroet Freddy

Offline Martijn1977

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 407
  • Geslacht: Man
    • 112NH
  • Specialisatie: geen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #6 Gepost op: 08 oktober 2014, 10:49:04 »
Hallo medeforum leden

Wie kan mij helpen mij Jup pro geeft steeds aan buiten bereik , met mijn andere pager heb ik geen problemen

Model : AF-A25 v8 6A GP

Ik heb helaas geen progkastje , misschien iemand in de buurt van amsterdam / Purmerend die mij kan helpen ???

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #7 Gepost op: 09 oktober 2014, 11:01:06 »
Buiten bereik wil niet veel zeggen. Het betekent dat de pager op dat moment geen bruikbare data ontvangt.
In 99% komt dit door vocht -en of valschade.

Wat kun je zelf doen:
- Open maken, check voor vochtschade (gevlekte kringen), corrosie, mechanische schade (zit antenne vast?).
- Zet er eens een monitorcode van 3 grote regio's in, vergelijk het een paar uur met een 112 site.
- Mis je tijdens de test altijd meldingen, of alleen binnen bij je PC? Buiten ook?
- Opnieuw programmeren.

Offline Martijn1977

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 407
  • Geslacht: Man
    • 112NH
  • Specialisatie: geen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #8 Gepost op: 28 oktober 2014, 18:51:42 »
Buiten bereik wil niet veel zeggen. Het betekent dat de pager op dat moment geen bruikbare data ontvangt.
In 99% komt dit door vocht -en of valschade.

Wat kun je zelf doen:
- Opnieuw programmeren.

Heb de pager opnieuw voorzien van codes , maar zodra ik hem aanzet krijg ik gelijk weer buiten bereik

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #9 Gepost op: 29 oktober 2014, 11:24:51 »
 Nogmaals, dat wil niet alles zeggen, is een programmeerinstelling.
- Kijk of je meldingen ontvangt.
- Zet code 2029568 er eens in, die geeft continu meldingen.
- Staan tijd en datum goed na verloop van tijd?

Offline Martijn1977

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 407
  • Geslacht: Man
    • 112NH
  • Specialisatie: geen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #10 Gepost op: 29 oktober 2014, 16:08:20 »
Datum en tijd komt niet goed , heb alles goed gezet , misschien pager software vernieuwen ??

Offline Alwin

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.301
  • Geslacht: Man
    • aw foto
  • Specialisatie: Fotograaf
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #11 Gepost op: 30 oktober 2014, 15:41:41 »
Hoi Allemaal

Ik heb een probleem met mijn Jupiter 8.6A.
Het is niet mogelijk om hem handmatig te programmeren wat ik ook probeer.
Als ik hem wil programmeren begint hij te knipperen op het scherm en geeft verlaat menu aan.
Zou er graag andere codes in willen zetten maar dat lukt me niet.
Wie kan mij helpen in de buurt van Vroomshoop ov

Alvast bedankt voor je reactie
freddy

Als het probleem nog niet is opgelost. Wil ik wel een keer voor je kijken. Woon in Vriezenveen.

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Programeer probleem jupiter 8.6A
« Reactie #12 Gepost op: 11 november 2014, 13:10:25 »
Hier idem, alleen in Drunen. Maar de post komt hier ook.




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media