Auteur Topic: 12-06-2007 Frontale aanrijding Vriezendijk, Den Ham  (gelezen 511 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Alwin

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.306
  • Geslacht: Man
    • aw foto
  • Specialisatie: Fotograaf
  • Bezoek: Belangstellende
Gepost op: 13 juni 2007, 12:11:53
Dinsdag morgen werd de brandweer Den Ham opgeroepen om te gaan naar de Vriezendijk in Den Ham voor een ongeval met beknelling. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk 1 persoon bekneld te zitten , deze werd door de brandweer bevrijd. De slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelde een onderzoek in na de exacte toedracht van het ongeval. Berger Autax uit Ommen voerde de auto's af. Tijdens de aanrijding is de Vriezendijk afgesloten geweest voor al het verkeer. 

DEN HAM, Bij een aanrijding op dinsdag 12 juni op de Vriezendijk in Den Ham tussen twee personenauto’s raakten beide automobilisten gewond, waaronder een 53-jarige vrouw uit Hellendoorn. Een 21-jarige automobilist uit Vroomshoop reed omstreeks 09.35 uur met zijn auto over de Vriezendijk komende vanuit de richting Marleseweg in Den Ham. In een flauwe bocht hield de man niet voldoende rechts en kwam daardoor met zijn auto voor een deel op de linker weghelft.
Uit tegenovergestelde richting kwam hem de 53-jarige automobiliste uit Hellendoorn tegemoet rijden, waarop een frontale aanrijding plaats vond. Beide automobilisten werden naar het ziekenhuis overgebracht. De 21-jarige kon na behandeling weer naar huis. De 53-jarige vrouw werd met onbekend letsel opgenomen. De politie maakt proces-verbaal op van de aanrijding.
visitors can't see pics , please register or login


visitors can't see pics , please register or login


visitors can't see pics , please register or login


visitors can't see pics , please register or login


Groeten Alwin