Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum






Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: [Jupiter PRO 9.1] Twee korte spoed vraagjes, pager piept niet?  (gelezen 2869 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jorian

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 2
  • Bezoek: Belangstellende
[Jupiter PRO 9.1] Twee korte spoed vraagjes, pager piept niet?
« Gepost op: 31 december 2013, 18:33:41 »
Beste,

Zojuist kreeg ik geen meldingen meer mee. De capcode is juist, alleen stond hij bij het capcode menu op een P (van prioriteit). Wat houdt dit precies in? want het was een prio 2 en die kreeg ik niet mee. Kan dit de reden zijn?
En daarnaast stond de autmatisch stil stand aan, maar dan hoor je toch wel de melding in je scherm te krijgen? of negeerd hij dan alle meldingen?

We kan me dan even vlug beantwoorden?

Mvg Jorian

Offline 112hv

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.082
  • Geslacht: Man
    • EMG Fotografie
  • Bezoek: Belangstellende
Re: [Jupiter PRO 9.1] Twee korte spoed vraagjes, pager piept niet?
« Reactie #1 Gepost op: 31 december 2013, 20:48:01 »
Wanneer je een capcode in P heb staan dan zal die altijd moeten afgaan. Ook al staat je pieper op stil of trillen, voor de capcode waar P bij staat zal die altijd lawaai maken ;)

Offline Jorian

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 2
  • Bezoek: Belangstellende
Re: [Jupiter PRO 9.1] Twee korte spoed vraagjes, pager piept niet?
« Reactie #2 Gepost op: 31 december 2013, 21:35:12 »
En als hij op automatisch stil staat, krijg je dan wel het bericht in je scherm of niet? want ik kreeg hem niet mee. Wat zou dan de oorzaak kunnen zijn dat ik eerst wel alles ontving van deze capcode, en nu opeens niet?

Het moet een instelling zijn! want ik zag de melding wel op p2000 online website maar niet op mn pager!

Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 20.104
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: [Jupiter PRO 9.1] Twee korte spoed vraagjes, pager piept niet?
« Reactie #3 Gepost op: 31 december 2013, 22:11:17 »
Heb je ook 3 zzZ. In scherm staan? Dan staat die stil. Komen er welmeldingen

eventueel in je capcode menu ervoor zorgen dat overal getallen staan en geen streepjes of een p.


Offline Brandman

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 1
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Stagair
Re: [Jupiter PRO 9.1] Twee korte spoed vraagjes, pager piept niet?
« Reactie #4 Gepost op: 17 maart 2016, 08:48:52 »
P2000 meldingen zijn niet altijd correct uit eigen ervaring, dus geen zorgen ;D

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: [Jupiter PRO 9.1] Twee korte spoed vraagjes, pager piept niet?
« Reactie #5 Gepost op: 17 maart 2016, 10:04:55 »
P2000 meldingen zijn niet altijd correct uit eigen ervaring, dus geen zorgen ;D

Tip voor de beginner (je 1e bericht) op dit forum: je reageert op een item uit 2013 ;-)




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media