Auteur Topic: Vervangingslijst voertuigen regio Zuid-Holland Zuid  (gelezen 118167 keer)

0 leden en 6 gasten bekijken dit topic.

Sjaak

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.924
Reactie #1635 Gepost op: 09 oktober 2019, 16:25:43
De vervanging van de aanbestede TS-en is vertraagd (DRV Group), hoe kan dat? want je neemt immers een leveringsverplichting op in de aanbesteding, je offerte en het contract? Nog geen nieuws over de vervangingslijst van TS-en en het hergebruik van de Volvo TS-en (34stuks) die einde dit jaar terug komen na verhuur aan VRU (Meerkerk, Leerdam, Schoonrewoerd en Ameide).

In ieder geval is de Colcutter geplaatst op de VW Amarok van Post Noordendijk (8-6503), iemand een iedee of het roepnummer nog zal wijzigen en welk voertuig nu wordt gebruikt als trekker voor de BRV (18-6511).

Ook de uitrol van extra WOR teams is gestart, waaronder post Maasdam-Puttershoek, komen daar additionele VW Amaroks voor en welke andere posten worden ook een WOR post?

Er is voor het molengebied  in Kinderdijk een tijdelijke BRV geplaatst voor post Nieuw Lekkelrland, er wordt een eigen vaartuig aangeworven.

Binnenkort start de aanbesteding van drie nieuwe HW's voor Dordrecht, Zwijndrecht en Gorinchem.
Sorry voor de typo's laat op de avond, ondertussen is ook Hendrik Ido Ambacht gestart als korps voor een WOR taak, in aanvulling op Gorinchem, Maasdam-Puttershoek en Gorinchem.

De Coldcutter wordt opgebouwd in de werkplaats van Post Leerpark, verdere details ontbreken (toekomstige staanplaats en roepnummer) en welk voertuig nu als trekker van de blusboot op trailer is geworden.

In de begroting is het aanwerven van een vaartuig voorgebied Kinderdijk opgenomen samen met de RAV ZHZ

Iemand al een update op de roepnummers & staanplaatsen van de resterende nieuwe DB's?

Sjaak

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.924
Reactie #1636 Gepost op: 09 oktober 2019, 16:33:03
Sorry voor de typo's laat op de avond, ondertussen is ook Hendrik Ido Ambacht gestart als korps voor een WOR taak, in aanvulling op Gorinchem, Maasdam-Puttershoek en Gorinchem.
en uiteraard Nieuw-Lekkerland


Sjaak

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.924
Reactie #1637 Gepost op: 16 oktober 2019, 16:27:16
Zojuist is vanuit ZHZ de aanbesteding voor twee logistieke veoertuigen gestart met name ten behoeve van Schoner Werken (omkleedruimtes, zone schoon/vuil en met aanvullende ademlucht etc. te leveren einde 2020) ontwerp tekening bijgevoegd.

Ik heb nog niet gehoord waar ze worden geplaatst en welke voertuigen hiermee vrijkomen, doorschuiven of aanvullen (VW Crafters), wel zijn de twee MB Sprinters aan vervanging toe voor logistieke taken (Spinel Dordrecht 18-9602 en Zwijndrecht 18-6303).