Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum






Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: Jupiter pro programmeren  (gelezen 19013 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline DWaasdorp

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 2
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #30 Gepost op: 21 december 2011, 18:36:13 »
Goeie dag,

ik heb een vraag over mijn jupiter pro pager V9.1.
namelijk als je een woord in de wordfilter zet en de pager staat op 5(enkele piep en verlichting) hoor hij dan af te gaan?
want dit gebeurt namelijk niet.. woord 1=Reanimatie en 2=reanimatie maar geen van bijde gaat werken bij een melding.
zojuist was er ook een melding:

A1 VIA ANTIQUA 25 NOORDWIJKERHOUT (NWT) Reanimatie 
   1523101 CPA Hollands-Midden  Katwijk Ambu 16-101 

maar hij ging niet af, heel irritant.
weet iemand hoe je dit kunt oplossen?
of zit ik misschien iets verkeerds te doen?

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #31 Gepost op: 21 december 2011, 22:05:26 »
Goeie dag,

ik heb een vraag over mijn jupiter pro pager V9.1.
namelijk als je een woord in de wordfilter zet en de pager staat op 5(enkele piep en verlichting) hoor hij dan af te gaan?
want dit gebeurt namelijk niet.. woord 1=Reanimatie en 2=reanimatie maar geen van bijde gaat werken bij een melding.
zojuist was er ook een melding:

A1 VIA ANTIQUA 25 NOORDWIJKERHOUT (NWT) Reanimatie 
   1523101 CPA Hollands-Midden  Katwijk Ambu 16-101 

maar hij ging niet af, heel irritant.
weet iemand hoe je dit kunt oplossen?
of zit ik misschien iets verkeerds te doen?
Bij 1523101 "FIL" selecteren.
Zorgen dat de woordfilters geluiden hebben.

Met PC-programmer "filter match as priority" aanvinken. Ik denk dat hier het probleem zit.

Offline DWaasdorp

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 2
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #32 Gepost op: 21 december 2011, 23:37:20 »
Bij 1523101 "FIL" selecteren.

je hebt helemaal gelijk nou je het zegt :o
 dat ik dat kon vergeten, dom!.. ::)
haha, bedank iniedergeval ;)

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #33 Gepost op: 22 december 2011, 07:53:35 »
Bij 1523101 "FIL" selecteren.

je hebt helemaal gelijk nou je het zegt :o
 dat ik dat kon vergeten, dom!.. ::)
haha, bedank iniedergeval ;)

Haha, gevalletje RTMF (read the manual first) is dat.
Je kunt er ook even code 0005000 inzetten met filterwoord test. Die komt iedere 5 a 6 minuten mee. Dan moet het ook werken.
Succes.

Offline Kasper

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 987
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: Instructeur
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Hoofdbrandwacht
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #34 Gepost op: 11 mei 2012, 21:44:16 »
Ik zit ook met een probleem. Ik probeer mijn Jupiter Pro v9.1 opnieuw in te stellen op basis van de handleiding maar als ik de batterij er uit haal en vervolgens weer terugduw (met knop 3 ingedrukt) krijg ik enkel gekke letters/cijfers te zien met een 3 tonige piep die zich blijft herhalen. Wie o wie weet wat er aan de hand is!?

Of wie heeft er nog een leuke 2e hands pieper over om als proefpieper te gebruiken naast mijn "werk" pieper  ::)!?

Michael Rutten

  • Gast
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #35 Gepost op: 10 oktober 2013, 19:59:38 »
Wie kan mij helpen, ik heb de jupiter pro maar wil er namen in hebben in geprogrammeerd hebben en bijv. welkom etc., wie kan mij helpen.

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #36 Gepost op: 11 oktober 2013, 13:40:14 »
Wie kan mij helpen, ik heb de jupiter pro maar wil er namen in hebben in geprogrammeerd hebben en bijv. welkom etc., wie kan mij helpen.
Wanneer je een woonplaats in je profiel zet, kunnen mensen die uit de buurt komen eventueel reageren.
Het programmeren van wat jij wil stelt niet veel voor, dat is zo gepiept ;-)

Offline Sweetydarlin

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 2
  • Geslacht: Vrouw
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #37 Gepost op: 12 oktober 2013, 09:41:34 »
Ik kom er niet uit.
Ik heb sinds gisteren een Jupiter pro voor me liggen.
Na wat programmeer werk kwam ik dan bij de geluiden.
Nu is het zo dat ik eigenlijk alle capcodes op stil wil hebben behalve de plaatselijke brandweer en dan het filterwoord wat mijn plaatsnaam is. Ik heb dus bij alle capcodes als geluid 0000000000 geprogrammeerd en bij het filterwoord en eigen brandweer een lekker irritant geluidje. En ook de filter heb er bij de juiste capcodes aanstaan. Ik denk nou, moet werken hè.
Niet dus. Ik heb de hele nacht stijf in m'n nest geleden omdat hij bij iedere capcode toch gewoon geluid maakt. Wat doe ik verkeerd?

Groet, Angela

Offline brandpreventje

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 2.960
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: Bevelvoerder, Schipper, Instructeur, Brandpreventist
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #38 Gepost op: 12 oktober 2013, 11:15:23 »
Hoi Angela,

Ik vind het programmeren ook ingewikkeld. Volgens mij moet je alle capcodes "uit" zetten behalve die van je plaatselijke brandweer. Dat kan je met vinkjes doen. Dan reageert je pieper alleen op die capcodes die je aan hebt staan.

Ik kom er niet uit.
Ik heb sinds gisteren een Jupiter pro voor me liggen.
Na wat programmeer werk kwam ik dan bij de geluiden.
Nu is het zo dat ik eigenlijk alle capcodes op stil wil hebben behalve de plaatselijke brandweer en dan het filterwoord wat mijn plaatsnaam is. Ik heb dus bij alle capcodes als geluid 0000000000 geprogrammeerd en bij het filterwoord en eigen brandweer een lekker irritant geluidje. En ook de filter heb er bij de juiste capcodes aanstaan. Ik denk nou, moet werken hè.
Niet dus. Ik heb de hele nacht stijf in m'n nest geleden omdat hij bij iedere capcode toch gewoon geluid maakt. Wat doe ik verkeerd?

Groet, Angela
Brandmeester, bevelvoerder en brandpreventist

Offline Sweetydarlin

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 2
  • Geslacht: Vrouw
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #39 Gepost op: 12 oktober 2013, 12:28:39 »
Hoi Angela,

Ik vind het programmeren ook ingewikkeld. Volgens mij moet je alle capcodes "uit" zetten behalve die van je plaatselijke brandweer. Dat kan je met vinkjes doen. Dan reageert je pieper alleen op die capcodes die je aan hebt staan.

Maar als ik die uitzet dan krijg ik daar toch ook geen melding van als mijn filterwoord er in voorkomt?
(Ik programmeer met de hand trouwens, werk op Mac dus z'n dingetje heeft weinig zin)

Offline G.Mans

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 557
  • Geslacht: Man
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #40 Gepost op: 12 oktober 2013, 15:15:25 »
@Micheal Rutten je mag langs komen bij me. Ik kan je alles uitleggen en programmeren.

Offline brandpreventje

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 2.960
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: Bevelvoerder, Schipper, Instructeur, Brandpreventist
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #41 Gepost op: 12 oktober 2013, 16:16:12 »
Oh met de hand programmeren weet ik niets van. Succes.....


Maar als ik die uitzet dan krijg ik daar toch ook geen melding van als mijn filterwoord er in voorkomt?
(Ik programmeer met de hand trouwens, werk op Mac dus z'n dingetje heeft weinig zin)
Brandmeester, bevelvoerder en brandpreventist

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #42 Gepost op: 21 oktober 2013, 15:39:58 »
Ik kom er niet uit.
Ik heb sinds gisteren een Jupiter pro voor me liggen.
Na wat programmeer werk kwam ik dan bij de geluiden.
Nu is het zo dat ik eigenlijk alle capcodes op stil wil hebben behalve de plaatselijke brandweer en dan het filterwoord wat mijn plaatsnaam is. Ik heb dus bij alle capcodes als geluid 0000000000 geprogrammeerd en bij het filterwoord en eigen brandweer een lekker irritant geluidje. En ook de filter heb er bij de juiste capcodes aanstaan. Ik denk nou, moet werken hè.
Niet dus. Ik heb de hele nacht stijf in m'n nest geleden omdat hij bij iedere capcode toch gewoon geluid maakt. Wat doe ik verkeerd?

Groet, Angela
Wat je wil doen, heb je goed gedaan.
Maar je maakt een denkfout. Waarom zet je er niet gewoon de goede code in? Dat doet de brandweer ook, daar is de pager ook voor bedoeld.
Je zet er waarschijnlijk een monitorcode in, en daar filter je op.
Je kunt beter de monitorcode uitzetten als je slaapt, en aan wanneer je er behoefte aan hebt. Je "eigen" code laat je altijd aan staan.

Offline Freddy

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 5
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #43 Gepost op: 26 september 2014, 19:45:04 »
Hoi Allemaal

Doe het maar even hier, ook ik heb een probleem met de pager Jupiter v8.6Agp.
Namelijk kan ik hem niet meer handmatig programmeren.
Als ik de batterij eruit haal en de middelste knop indruk en dan de batterij er in doe begint hij te knipperern op het scherm.
En geeft hij verlaat menu.
Heb ook een harde reset geprobeerd maar ook dat is niet gelukt
Wie kan mij helpen in de buurt van Vroomshoop

Alvast bedankt freddy  :)

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #44 Gepost op: 29 september 2014, 15:01:11 »
Ik adviseer de standaard TBL erin te laten zetten.
Vermoedelijk is er ergens een bitje omgevallen, of het handmatig programmeren uitgeschakeld.
Een nieuwe installatie zou dit kunnen verhelpen.

Ik wil ook wel voor je kijken, maar dan zit je 2x met verzendkosten.
Iemand uit de buurt is dan eenvoudiger.




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media