Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum



Brandweersurvival


Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: Jupiter pro programmeren  (gelezen 18227 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline dirk van duijn

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 11
  • Geslacht: Man
    • dirk fire
  • Specialisatie: fotografie
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #15 Gepost op: 05 oktober 2011, 17:03:20 »
Dan moet je naar die "iemand" terug gaan om het te laten herstellen.
Hij heeft de geluidenop trillen gezet voor deze CAP's.
Ik zet ze dan op 0000000, dan kan de gebruiker dit altijd nog handmatig aanpassen.

oké bale maar is er dan ook nergens een trucje ofzo dat je naar alle normale (basisinstellingen) kunt gaan.

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #16 Gepost op: 05 oktober 2011, 18:31:36 »
batterij er eens een paar seconden verkeerd om in doen.
misschien werkt dat ook voor dit probleem :)
Er is wel kans dat je dan ook alle capcodes opnieuw moet programmeren!

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #17 Gepost op: 05 oktober 2011, 21:52:59 »
batterij er eens een paar seconden verkeerd om in doen.
misschien werkt dat ook voor dit probleem :)
Er is wel kans dat je dan ook alle capcodes opnieuw moet programmeren!
Nee, dit werkt niet. Gewoon met een programmer even aanpassen.
Op de CD staat wel een standaard bestand met de basisinstellingen.

Offline Martijn1977

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 407
  • Geslacht: Man
    • 112NH
  • Specialisatie: geen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #18 Gepost op: 06 oktober 2011, 18:03:50 »
Ik heb een ouwe Br802 van mij gevonden , nu heb ik deze via de prog set geprogrammeerd maar hij ontvangt helemaal niks en alle code's staan aan ( ik heb de vinkjes bij enabeld weg gehaald ) terwijl er wel meldingen binnen komen b.v ambulance

Hij heeft een hele dag aangestaan maar geen enkele melding ontvangen , op me andere kwamen ze wel gewoon binnen ( die leeft nog na een cursus zwemmen in me koffie alleen het achtergrond licht Hapert)

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #19 Gepost op: 06 oktober 2011, 21:51:58 »
Ik heb een ouwe Br802 van mij gevonden , nu heb ik deze via de prog set geprogrammeerd maar hij ontvangt helemaal niks en alle code's staan aan ( ik heb de vinkjes bij enabeld weg gehaald ) terwijl er wel meldingen binnen komen b.v ambulance

Hij heeft een hele dag aangestaan maar geen enkele melding ontvangen , op me andere kwamen ze wel gewoon binnen ( die leeft nog na een cursus zwemmen in me koffie alleen het achtergrond licht Hapert)
Wanneer tijd en datum goed staan, heb je ontvangst. Anders niet.
Of code 5000 programmeren, gaat iedere 5 minuten.

Wanneer je geen ontvangst hebt, staat bijv. de freq. fout, of ontvanger type staat verkeerd (NPC of Nova).
Dit komt voor wanneer je de verkeerde software hebt gebruikt. Is allemaal herstelbaar.

Offline Dennis Kempers

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 14.230
  • Geslacht: Man
    • Brandweer Gelderland - Brandweervoertuigfotografie
  • Specialisatie: FRB / Brw Chauffeur Licht / HW Specialist
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Manschap B
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #20 Gepost op: 06 oktober 2011, 22:07:15 »
Ik heb hetzelfde probleem met mijn oude BR802. Ik heb de datum en de tijd goed staan en als ik de batterij eruithaal krijg ik hem niet geprogrammeerd aan de pc. In de handleiding staat programmeren zonder batterij als instructie, alleen twijfel ik eraan of dat juist is. Iemand die mij verder kan helpen of hem opnieuw voor mij wilt programmeren?

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #21 Gepost op: 06 oktober 2011, 22:23:56 »
Ik heb hetzelfde probleem met mijn oude BR802. Ik heb de datum en de tijd goed staan en als ik de batterij eruithaal krijg ik hem niet geprogrammeerd aan de pc. In de handleiding staat programmeren zonder batterij als instructie, alleen twijfel ik eraan of dat juist is. Iemand die mij verder kan helpen of hem opnieuw voor mij wilt programmeren?
Je hebt handmatig programmeerbare versies, en versies die alleen via de PC kunnen.
Wanneer je een PPS Mode in het display krijgt, heb je de verkeerde versie software. Ik heb 15 software versies op mijn programmeer PC staan.
Programmeren moet MET batterij, en de pager op uit.
Bij PPS Mode even batterij eruit, en er weer in doen, andere versie software proberen totdat het werkt.

Offline RozendalK9

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 5
  • Geslacht: Man
    • Rozendal K9
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #22 Gepost op: 22 november 2011, 19:47:56 »
Hallo,

Ik heb al gezocht op het forum maar ik kon geen antwoord vinden op mijn vraag.
Ik heb de tonen veranderd van mijn Jupiter Pro, alleen nu piept hij heel zacht. Ik heb al meerdere berichten gelezen over mensen die dit probleem ook hadden.
Maar nog niemand heeft echt antwoord gekregen, weet iemand mischien hoe het komt dat het geluid zachter is na het veranderen van de tonen?

Mart

Offline tygerpower

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 19.628
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #23 Gepost op: 22 november 2011, 21:54:39 »
dat je geluid zachter is kan waarschijnlijk wat ik zelf vermoed met mijn jupiter pro dat je kleine letters hebt gebruikt ipv grote..

Bij kleine letters is de toon anders en zachter valt mij op.. want bij tonen die ik veranderd heb met grote letters is er niks aan de hand.


Offline RozendalK9

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 5
  • Geslacht: Man
    • Rozendal K9
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #24 Gepost op: 22 november 2011, 22:04:10 »
dat je geluid zachter is kan waarschijnlijk wat ik zelf vermoed met mijn jupiter pro dat je kleine letters hebt gebruikt ipv grote..

Bij kleine letters is de toon anders en zachter valt mij op.. want bij tonen die ik veranderd heb met grote letters is er niks aan de hand.

Ik heb ook grote letters gebruik, het probleem blijft.

Offline Bram

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.802
  • Geslacht: Man
    • BD Media
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Jeugdbrandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #25 Gepost op: 22 november 2011, 22:42:34 »
Ik heb ook grote letters gebruik, het probleem blijft.
de letter "a" piept het hardste geloof ik. Er zit dus ook nog een verschil in de letters, en wat kan meespelen. Is je batterij bijna op?
Ik lust en eet alles, maar van water ga ik dood....

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #26 Gepost op: 22 november 2011, 23:05:55 »
Hallo,

Ik heb al gezocht op het forum maar ik kon geen antwoord vinden op mijn vraag.
Ik heb de tonen veranderd van mijn Jupiter Pro, alleen nu piept hij heel zacht. Ik heb al meerdere berichten gelezen over mensen die dit probleem ook hadden.
Maar nog niemand heeft echt antwoord gekregen, weet iemand mischien hoe het komt dat het geluid zachter is na het veranderen van de tonen?

Mart
Ik programmeer hem voor klanten met fgfgfgfgfgfg voor de eigen woonplaats, dat is een lekkere harde.
Voor woordherkenning pak ik meestal efgefgefgefg, die is ook luid en duidelijk.
Grote letters zijn altijd zachter.
Wanneer je dit verandert, kan het inderdaad zachter lijken.
Na het programmeren kan hij zeker niet zachter piepen, dan moet je batterij op zijn.


Offline joost B

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 8.523
  • Geslacht: Man
    • Restauratie Commer T255 Superpoise
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #27 Gepost op: 24 november 2011, 18:54:44 »
Ik heb de nieuwe pieper gekregen, op alle capcode's bijna het zelfde geluid... Mooi balen is dat! Weet iemand buiten deze 2 geluiden nog meer fatsoenlijke geluiden?
Niet represief brandweer personeel/Jeugdleider

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #28 Gepost op: 24 november 2011, 22:57:50 »
Ik heb de nieuwe pieper gekregen, op alle capcode's bijna het zelfde geluid... Mooi balen is dat! Weet iemand buiten deze 2 geluiden nog meer fatsoenlijke geluiden?
Software van onze site downloaden, installeren, wachtwoord AC0601, foutmelding negeren.
Geluid ingeven, en je kunt het beluisteren op je  PC.
Wanneer het bevalt, overtypen in je semafoon (of een programmer kopen).

Offline sander

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 20
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Reddingsbrigade Leidschendam
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #29 Gepost op: 19 december 2011, 22:02:09 »
Is er iemand in de buurt van de regio Haaglanden die mij kan helpen met het programmeren van mijn pager? Heb een Jupiter pro 6.8 die een aantal fouten heeft. De software heb ik zelf al wel maar ik heb alleen een programmeerset nodig. Hopelijk kan iemand mij helpen.




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media