Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum



Brandweersurvival


Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: Jupiter pro programmeren  (gelezen 18222 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Lanjo

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 4
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Jupiter pro programmeren
« Gepost op: 20 september 2011, 18:18:54 »
Hallo, ik heb per ongeluk een password getoetst in mijn pager. Hoe kan ik deze resetten of wie wil hem ( uiteraard tegen vergoeding) opnieuw programmeren

Bij voorbaat dank
Joop

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #1 Gepost op: 20 september 2011, 18:51:25 »
Hoi Joop,

Heb je de batterij er al eens 5 seconden omgekeerd ingedaan? normaal reset de pager zichzelf dan ;)
Mocht dit niet lukken, en woon je in de buurt van Ommen (overijssel) ben je van harte welkom.
Wie weet werkt het met de programmeerset wel :)

Offline Lanjo

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 4
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #2 Gepost op: 20 september 2011, 20:31:09 »
De pager reset dan wel maar het password niet, ik woon in Nijverdal dus als U zegt dat u het wil proberen dan graag. Stuur maar effe een mail dan bel ik wel voor een afspraak. Lanjo2009@live.nl

Bij voorbaat dank

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #3 Gepost op: 20 september 2011, 21:12:53 »
Hoi Lanjo,

Ik was vergeten te vragen wat voor versie je hebt?
Ik heb een usb programmeerset, waar de Jupiter Pro v8.6 en v9.1 mee te programmeren zijn :)
Mocht je een van deze versies hebben zal ik je een mail sturen.

Groeten Rik.

Offline Lanjo

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 4
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #4 Gepost op: 20 september 2011, 21:37:50 »
Dan denk ik dat het niet lukt, achterop de pager staat AF-A25-V6.
Jammer maar helaas.
Bedankt voor de moeite

met vriendelijke groet
Joop

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #5 Gepost op: 20 september 2011, 22:50:58 »
Nee helaas,

Daar kan ik je niet verder mee helpen :-\
Succes verder :)

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #6 Gepost op: 22 september 2011, 08:07:39 »
Hallo, ik heb per ongeluk een password getoetst in mijn pager. Hoe kan ik deze resetten of wie wil hem ( uiteraard tegen vergoeding) opnieuw programmeren

Bij voorbaat dank
Joop
Is te overschrijven door hem aan de LPT programmer te hangen. Dan kun je aangeven dat er geen handmatig password is.
Even iemand in de buurt opzoeken.

Offline Lanjo

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 4
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #7 Gepost op: 22 september 2011, 20:24:23 »
Ben druk aan het zoeken maar dat valt effe tegen....

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #8 Gepost op: 22 september 2011, 21:51:33 »
Ben druk aan het zoeken maar dat valt effe tegen....
Eventjes een belletje doen naar kelder telecom in Ommen.
Die verkopen en programmeren ook pagers ;)
Ik weet bijna zeker dat ze ook wel wat met je V6 kunnen :)

Offline dirk van duijn

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 11
  • Geslacht: Man
    • dirk fire
  • Specialisatie: fotografie
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #9 Gepost op: 30 september 2011, 19:48:45 »
Ik heb ook een probleem,

Is er een mogelijkheid om de pager zonder programmeerset naar alle basisinstellingen te gaan?

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #10 Gepost op: 01 oktober 2011, 18:10:33 »
Ik heb ook een probleem,

Is er een mogelijkheid om de pager zonder programmeerset naar alle basisinstellingen te gaan?
Nee, maar dat is ook onnodig.
Tenzij iemand met een programmeerset e.e.a. niet naar wens heeft ingesteld.
Wat is het probleem eigenlijk?

Offline dirk van duijn

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 11
  • Geslacht: Man
    • dirk fire
  • Specialisatie: fotografie
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #11 Gepost op: 03 oktober 2011, 16:55:28 »
Nee, maar dat is ook onnodig.
Tenzij iemand met een programmeerset e.e.a. niet naar wens heeft ingesteld.
Wat is het probleem eigenlijk?

Nou het is eigelijk zo,
iemand heeft mijn pager geprogrammeerd met programmeerset. Maar ik heb aangegeven dat ik capcode 10 t/m 16 op trilstand wil hebben. Maarka dat is niet echt naar wens dus wil ik naar alle basisinstellingen zodat ik bij de capcodes user-toontjes kan maken.

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #12 Gepost op: 04 oktober 2011, 11:30:36 »
Nou het is eigelijk zo,
iemand heeft mijn pager geprogrammeerd met programmeerset. Maar ik heb aangegeven dat ik capcode 10 t/m 16 op trilstand wil hebben. Maarka dat is niet echt naar wens dus wil ik naar alle basisinstellingen zodat ik bij de capcodes user-toontjes kan maken.
Dirk,
Kijk eens of je geluiden voor 10 t/m 16 op 00000000000 staat, ipv. letters.
Dit kan de oplossing zijn.

Offline dirk van duijn

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 11
  • Geslacht: Man
    • dirk fire
  • Specialisatie: fotografie
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #13 Gepost op: 04 oktober 2011, 21:15:31 »
Dirk,
Kijk eens of je geluiden voor 10 t/m 16 op 00000000000 staat, ipv. letters.
Dit kan de oplossing zijn.
  nee daar staan streepjes

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro programmeren
« Reactie #14 Gepost op: 05 oktober 2011, 13:57:06 »
  nee daar staan streepjes
Dan moet je naar die "iemand" terug gaan om het te laten herstellen.
Hij heeft de geluidenop trillen gezet voor deze CAP's.
Ik zet ze dan op 0000000, dan kan de gebruiker dit altijd nog handmatig aanpassen.




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media