Auteur Topic: 05-10-2018 Middelbrand (strandtent) Zeeweg, Groede  (gelezen 955 keer)

crocus, Mossie, berg en 19 gasten bekijken dit topic.

brandpreventje

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.014
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: Bevelvoerder, Schipper, Instructeur, Brandpreventist
  • Bezoek: Brandweer
Reactie #30 Gepost op: Vandaag om 19:07:23
Helaas geen inhoudelijke reactie meer.....!?!?

Inderdaad wat op de man gespeeld, ik zal wat op de inhoud van mijn reacties letten voortaan. Komt door oplopende irritatie over uw optreden hier. Een plaat die elke keer over slaat, het gemis aan kennis van de veranderingen binnen brandweer Nederland maar vooral het feit dat u niet echt open lijkt te staan voor andermans mening.

U had hier ook kunnen schrijven "dank je wel voor de tip over de BAG-viewer" en "ja ik haalde WBDBO en weerstand tot bezwijken even door elkaar. Maar helaas........

@ allen

Ja, de (non)resultaten van bovenstaande 'interpretatie' zien we hier dagelijks voorbij komen!

Dat er ook opnieuw 'op de man moet worden gepeeld' duidt op de inherente zwakte van deze figuren (inclusief de leidinggevenden).

Ook:
Hieruit blijkt dat betrokkenen de inhoud van de vergunningen (bouw en gebruik) (advies cdt. brandweer) niet kent/ niet wil kennen.

Het geeft mij te denken dat iemand met een dergelijke, hier uitgebreid en herhaald vertoonde, onbeschaafde attitude zich als 'toezichthouder' voor gemeenten zou kunnen/mogen uitgeven.
Het verklaart overigens wel weer de wantoestanden; zoals de ontbrekende wettelijk bluswatervoorzieningen. Daarover wordt 'oorverdovend' gezwegen.

Het 'gezonde verstand' van een laagopgeleide figuur als maatstaf....waar in de geschiedenis hoorden we dat eerder?
Brandmeester, bevelvoerder en brandpreventist