Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum






Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: Jupiter pro v9.1  (gelezen 113708 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jeugdbrw131

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 597
  • Geslacht: Man
    • dylan wildschut fotografie
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: jeugdlid
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #30 Gepost op: 03 maart 2010, 19:37:37 »
dit is ook mijn eerste pager en heb er echt nog lang zeker omdat ik pas een progameerset heb is veel makkelijker met progameren

PS ik heb mijn v9.1 al van af +/- december 2009

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #31 Gepost op: 04 maart 2010, 20:22:29 »
dit is ook mijn eerste pager en heb er echt nog lang zeker omdat ik pas een progameerset heb is veel makkelijker met progameren

PS ik heb mijn v9.1 al van af +/- december 2009
Programmeerset is zeker makkelijk, maar niet perse noodzakelijk.
Wij leveren de pager gratis voorgeprogrammeerd, dus direct bij aanzetten werkt hij.
Scheelt je al snel enkele uren instelwerk (16x code+label+geluid).
Mocht je een code willen aanpassen, dan is dat handmatig zo gedaan.

Offline 1300001-MR

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.380
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #32 Gepost op: 04 maart 2010, 21:36:59 »
Scheelt je al snel enkele uren instelwerk (16x code+label+geluid).
Laat me niet lachen met uren instelwerk...Half uur max ben je wel klaar hoor.

Offline SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #33 Gepost op: 05 maart 2010, 17:28:26 »
Laat me niet lachen met uren instelwerk...Half uur max ben je wel klaar hoor.
Denk aan CAP-codes opzoeken op internet, dat kost mij alleen al een half uur.
(plaats opzoeken, omliggende plaatsen, codes opzoeken).
Wanneer je de advanced mode gebruikt zeker niet.
Wanneer je de advanced programmeermode gebruikt, én je geeft alle labels correct in, woordherkenning én je past de geluidjes naar wens aan dan ben je zeker 1,5 uur bezig.
Iemand zonder ervaring moet het eerst doornemen in de handleiding. Dan duurt het nog langer.

Offline Rob

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 724
  • Geslacht: Man
    • Hulpverlening
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #34 Gepost op: 08 maart 2010, 11:16:37 »
Gisteren een programmeerset besteld.. hopelijk morgen of woensdag binnen! (voor de v9.1)  ;D

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #35 Gepost op: 08 maart 2010, 12:25:29 »
Succes ermee!
Ik hoop dat hij jou net zo goed bevalt als mij ;D ;)

Offline Rob

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 724
  • Geslacht: Man
    • Hulpverlening
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #36 Gepost op: 09 maart 2010, 09:33:17 »
bedankt... :D als ik vragen heb dan hoor je ze wel  ;)

Offline Rob

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 724
  • Geslacht: Man
    • Hulpverlening
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #37 Gepost op: 09 maart 2010, 11:15:26 »
verdorie, verkeerd gelezen.. ipv 2 zijn het 6 werkdagen.....stom!! ::)

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #38 Gepost op: 09 maart 2010, 12:44:47 »
verdorie, verkeerd gelezen.. ipv 2 zijn het 6 werkdagen.....stom!! ::)
Haha :P en dan duurt wachten lang he >:(

Offline Rob

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 724
  • Geslacht: Man
    • Hulpverlening
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #39 Gepost op: 12 maart 2010, 19:49:22 »
Heb mn programmeerset thuis, alles ingesteld, maar geeft aan: The programmed Board is not responding! heb achterin boekje gekeken, programeer aansluiting controleren op de pc, gedaan
Controleer of er geen printer opdrachten staan, gedaan
Pager reset, batterij eruit erin, gedaan.

Iemand??!!! ???

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #40 Gepost op: 12 maart 2010, 21:06:46 »
Heb mn programmeerset thuis, alles ingesteld, maar geeft aan: The programmed Board is not responding! heb achterin boekje gekeken, programeer aansluiting controleren op de pc, gedaan
Controleer of er geen printer opdrachten staan, gedaan
Pager reset, batterij eruit erin, gedaan.

Iemand??!!! ???

Ehm, bij mij was het het probleem dat ik eventjes de pinnetjes op het programmeerblok een paar keer in moest drukken (er zat er namelijk een een beetje vast) en het programmeerblok al in de computer stoppen voordat je hem opstrart.
Ik hoop dat dit bij jou ook wekt!


Rik Verbeek.

Offline Rob

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 724
  • Geslacht: Man
    • Hulpverlening
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #41 Gepost op: 12 maart 2010, 21:26:38 »
weet je ook of er 2 of 3 pinnetjes inzitten? ik heb er 2, een linkse en rechtse, in het midden zit niks, maar lijkt wel z`n aansluiting te zitten vor een pinnetje...

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #42 Gepost op: 12 maart 2010, 21:37:41 »
weet je ook of er 2 of 3 pinnetjes inzitten? ik heb er 2, een linkse en rechtse, in het midden zit niks, maar lijkt wel z`n aansluiting te zitten vor een pinnetje...
Oh Oh.. dat word opsturen :-\.
Ik heb er wel 3 pinnetjes zitten.
Boven op het blok zitten 2 schroefjes, en daar tussen zitten de 3 pinntjes ::)
Succes!

Rik Verbeek

Offline Rob

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 724
  • Geslacht: Man
    • Hulpverlening
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #43 Gepost op: 12 maart 2010, 21:53:36 »
Oh Oh.. dat word opsturen :-\.
Ik heb er wel 3 pinnetjes zitten.
Boven op het blok zitten 2 schroefjes, en daar tussen zitten de 3 pinntjes ::)
Succes!

Rik Verbeek

succes zal ik nodig hebben..
bleek dat in verpakking het 3e pinnetje zat :o
zucht.... :'(

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #44 Gepost op: 12 maart 2010, 22:01:05 »
succes zal ik nodig hebben..
bleek dat in verpakking het 3e pinnetje zat :o
zucht.... :'(
oee, erg vervelend maar mooi dat je nog garantie hebt!
Ik hoop voor je dat hij heel terug komt ;)

Rik.




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media