Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum






Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: Jupiter pro v9.1  (gelezen 113717 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Bram

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.802
  • Geslacht: Man
    • BD Media
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Jeugdbrandweer
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #15 Gepost op: 23 januari 2010, 18:38:00 »
wat is het nut van een maildrop eigenlijk?
Ik lust en eet alles, maar van water ga ik dood....

Offline Jarno

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 172
  • Geslacht: Man
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #16 Gepost op: 23 januari 2010, 18:42:10 »
wat is het nut van een maildrop eigenlijk?

Misschien voor berichten die je wel wil ontvangen maar niet direct belangrijk vind. Die je dan bijvoorbeeld aan het eind van de dag is ff door kan nemen....
- EHBO-er
- Twitter
- Camera: Canon EOS 450D                   Lectuur: Brand & Brandweer, Grip 4 en Incident

Offline cappie

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 90
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #17 Gepost op: 23 januari 2010, 18:51:27 »
Bij het ''resetten'' van de pager blijven de capcodes alsmede de eventueel ingestelde tekstlabels gewoon behouden.

Let Op !!!
Indien men de pager ''handmatig'' gaat herprogrammeren ( dus ZONDER prog-unit ) dan gaan wel de tekstlabels verloren.

Groetjes,
Cappie

Hunter

  • Gast
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #18 Gepost op: 23 januari 2010, 20:04:49 »
Dit is een aanduiding op de pager waaruit blijkt dat de betreffende capcode waarop de melding is binnengekomen in het zgn ''maildrop geheugen'' is geprogrammeerd

Mijn maildrops zien er anders uit als een muzieknootje?

Offline Brimbrammer

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 152
  • Specialisatie: BRW chauffeur
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #19 Gepost op: 07 februari 2010, 20:01:22 »
Ook hier een zeer tevreden gebruiken maar inderdaad, knopje begint na verloop van tijd toch wel aardig te sluiten maar zoals men al zei is dit vrij eenvoudig te verhelpen.
Ander minpuntje wat ik soms heb is dat het alarmsignaal soms uit zichzelf veranderd in een ander signaal asl wat ik gekozen had, is nu aantal keren voor gekomen.
Voor de rest super ding.

Offline jamlamin

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 13
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #20 Gepost op: 08 februari 2010, 07:16:07 »
Ook hier een zeer tevreden gebruiken maar inderdaad, knopje begint na verloop van tijd toch wel aardig te sluiten maar zoals men al zei is dit vrij eenvoudig te verhelpen.
Ander minpuntje wat ik soms heb is dat het alarmsignaal soms uit zichzelf veranderd in een ander signaal asl wat ik gekozen had, is nu aantal keren voor gekomen.
Voor de rest super ding.

Dit probleem heb ik nog nooit van gehoord.
Wel is van een pager waarbij na een melding andere capcodes aan gingen.

Mischien een keer de originele software terugzetten?

Offline Brimbrammer

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 152
  • Specialisatie: BRW chauffeur
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #21 Gepost op: 08 februari 2010, 16:27:28 »
Dit probleem heb ik nog nooit van gehoord.
Wel is van een pager waarbij na een melding andere capcodes aan gingen.

Mischien een keer de originele software terugzetten?
Ik mag aannemen dat die er op staat...... :-\

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #22 Gepost op: 08 februari 2010, 16:58:32 »
Ik mag aannemen dat die er op staat...... :-\
Als je er zelf nog niks aan gedaan heb wel ja ;D

Offline Brimbrammer

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 152
  • Specialisatie: BRW chauffeur
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #23 Gepost op: 08 februari 2010, 17:19:20 »
Als je er zelf nog niks aan gedaan heb wel ja ;D
Precies.... ;)

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #24 Gepost op: 08 februari 2010, 17:29:05 »
Misschien eventjes mailen naar het bedrijf waar je hem gekocht hebt?
Ik ken dit probleem namenlijk ook niet ;)

Rik Verbeek

Offline Brimbrammer

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 152
  • Specialisatie: BRW chauffeur
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #25 Gepost op: 08 februari 2010, 18:04:41 »
Misschien eventjes mailen naar het bedrijf waar je hem gekocht hebt?
Ik ken dit probleem namenlijk ook niet ;)

Rik Verbeek
Is ook niet zo,n groot probleem hoor, gebeurd maar heel af en toe.

Offline Marc M

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 241
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #26 Gepost op: 12 februari 2010, 21:17:38 »
Ook hier een zeer tevreden gebruiken maar inderdaad, knopje begint na verloop van tijd toch wel aardig te sluiten maar zoals men al zei is dit vrij eenvoudig te verhelpen.
Ander minpuntje wat ik soms heb is dat het alarmsignaal soms uit zichzelf veranderd in een ander signaal asl wat ik gekozen had, is nu aantal keren voor gekomen.
Voor de rest super ding.

Als je de grote knop ingedrukt houdt veranderd het signaal. Gebeurd mij ook wel eens onbewust doordat ie ergens tegen komt!

Marc

Offline Bernt

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 475
  • Bezoek: Brandweer
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #27 Gepost op: 13 februari 2010, 14:40:11 »
Als je de grote knop ingedrukt houdt veranderd het signaal. Gebeurd mij ook wel eens onbewust doordat ie ergens tegen komt!

Marc
Kan je uitzetten met behulp van prog set;)

Offline ricie

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 373
  • Geslacht: Man
    • Ricardo Ernst Fotografie
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #28 Gepost op: 03 maart 2010, 18:55:41 »
Ik wil deze pager ook kopen, lijkt me super ding  nog ffies sparen en dan kopen(word me 1e pager), ik zie hem overal voor ongeveer 125 euro staan, is ie ergens goedkoper te vinden, of zal ik 125 moeten betalen (opzig geen proleem aar tog leuk om iets over te houden)
Ricardo Ernst Fotografie | Canon 40D | Sigma 17-70 F2.8 - 4 | Sigma 70-300 F4 - 5.6 | http://ricardoernstfotografie.nl

Offline samabith

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 630
  • Geslacht: Man
    • 112 Gelderland-Zuid
  • Specialisatie: Bevelvoerder Aspiranten
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #29 Gepost op: 03 maart 2010, 19:16:43 »
Ik denk dat je het met 125,- zal moeten doen ;)
112 Gelderland-Zuid: http://112gld-zuid.nl
Groeten uit het altijd zonnige Tiel
Jeugdbrandweer Tiel




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media