Facebook Brandweerforum Twitter Brandweerforum



Brandweersurvival


Brandweer

Advetorial



Auteur Topic: Jupiter pro v9.1  (gelezen 111989 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jabmarijnissen

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 82
Jupiter pro v9.1
« Gepost op: 22 januari 2010, 19:07:02 »
Wat is jullie ervaring met de nieuwe jupiter pro v9.1

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #1 Gepost op: 22 januari 2010, 19:38:06 »
Super goed werkend en makkelijk te bedienen!
Het enige probleem waar ook meer mensen last van hebben is dat de rubberen knoppen nog wel eens willen slijten.
Als je nog garantie heb kan je zo een nieuwe voorkant bestellen (dat bestaat uit: voorkant, knoppen, nieuw glaasje) en anders kost het €10.00.
Een klein probleempje wat dus makkelijk op te lossen is.
Verder zou ik er een programmeerset bij bestellen ;) scheelt je erg veel werk :-[

Kortom: ik ben dik tevreden over mijn V9.1

Rik Verbeek.

Offline richardb

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 270
  • Geslacht: Man
    • Fotowebsite
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #2 Gepost op: 22 januari 2010, 19:39:03 »
Goed, ik heb hem nu ongeveer driekwart jaar en hij bevalt mij prima! ;)
Makkelijk te programeren ik vind het een goede pager!
Groeten uit Benthuizen!!
En kijk voor het nieuws op: www.fotobpr.nl
FotoBPR twitter: http://www.twitter.com/fotobpr

Hunter

  • Gast
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #3 Gepost op: 22 januari 2010, 19:39:16 »
Het enige probleem waar ook meer mensen last van hebben is dat de rubberen knoppen nog wel eens willen slijten.
Voor zover ik weet is dit probleem inmiddels bij de kern opgelost; de knoppen zouden tegenwoordig van een hoger kwaliteit rubber zijn.

Offline richardb

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 270
  • Geslacht: Man
    • Fotowebsite
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #4 Gepost op: 22 januari 2010, 19:42:29 »
Voor zover ik weet is dit probleem inmiddels bij de kern opgelost; de knoppen zouden tegenwoordig van een hoger kwaliteit rubber zijn.

Sinds waneer is dat zo? Ik heb het namelijk nog wel dat ze slijten en ik heb hem driekwart jaar ongeveer.
Groeten uit Benthuizen!!
En kijk voor het nieuws op: www.fotobpr.nl
FotoBPR twitter: http://www.twitter.com/fotobpr

Hunter

  • Gast
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #5 Gepost op: 22 januari 2010, 19:58:45 »
Sinds waneer is dat zo? Ik heb het namelijk nog wel dat ze slijten en ik heb hem driekwart jaar ongeveer.
Ik zal het eens navragen. Wel staat vast dat dit probleem kosteloos verholpen kan worden.

Offline verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.061
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #6 Gepost op: 22 januari 2010, 21:03:24 »
Oké,
Ik heb hem denk ik ook net een half jaartje ofzo??.

08115MATTHIAS

  • Gast
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #7 Gepost op: 23 januari 2010, 14:50:50 »
Iemand enig idee wat deze melding inhoud? ::)

visitors can't see pics , please register or login


Kwam vanmiddag opeens in mijn schermje staan nadat ik de batterij had gewisseld, heb al in de handleiding gekeken maar dat staat 'ie ook niet in >:(

Offline Jarno

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 172
  • Geslacht: Man
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #8 Gepost op: 23 januari 2010, 16:05:10 »
Iemand enig idee wat deze melding inhoud? ::)

visitors can't see pics , please register or login


Kwam vanmiddag opeens in mijn schermje staan nadat ik de batterij had gewisseld, heb al in de handleiding gekeken maar dat staat 'ie ook niet in >:(

Je bedoeld dat potje (of wat dan ook) met dat pijltje erboven? Kan het niet gelijk in de handleiding vinden, maar hoeveel berichten heb je in je geheugen staan? Misschien dat die een eind is volgeraakt
- EHBO-er
- Twitter
- Camera: Canon EOS 450D                   Lectuur: Brand & Brandweer, Grip 4 en Incident

Offline SvenV

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.420
  • Geslacht: Man
    • Brandweer Alphen aan den Rijn
  • Specialisatie: -
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #9 Gepost op: 23 januari 2010, 16:08:17 »
Je bedoeld dat potje (of wat dan ook) met dat pijltje erboven? Kan het niet gelijk in de handleiding vinden, maar hoeveel berichten heb je in je geheugen staan? Misschien dat die een eind is volgeraakt

Als het goed is wordt je geheugen automatische leeg gemaakt waneer de eerst volgende melding komt dan gaat de melding die het langst geleden is weg dus.
Ten minste zo is het bij mij

08115MATTHIAS

  • Gast
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #10 Gepost op: 23 januari 2010, 17:48:51 »
Ja, dat is bij mij ook zo maar zo'n tekentje heb ik nog nooit gehad:S het is overigens na één keer resetten wel weer over gegaan maar was even benieuwd ;D

Offline cappie

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 90
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #11 Gepost op: 23 januari 2010, 17:55:20 »
Dit is een aanduiding op de pager waaruit blijkt dat de betreffende capcode waarop de melding is binnengekomen in het zgn ''maildrop geheugen'' is geprogrammeerd.

Groetjes,
Cappie

08115MATTHIAS

  • Gast
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #12 Gepost op: 23 januari 2010, 17:57:24 »
Oké bedankt, is dat het prullenbakje naast het memory symbool? :-[

Groeten Matthias


Offline cappie

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 90
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #13 Gepost op: 23 januari 2010, 18:32:13 »
Rij 1 =   nummer van de meldingen >>> dan volgd het symbool van je ''memory''
Rij 2 =   symbool voor ''maildrop''  >>> dan de ''wekker'' >>> en je ''batterij'' meter

Tip. Haal de batt. even uit de pager en stop deze er een seconde of 3 er ''omgekeerd'' in,
dus plus op min en min op plus, wees niet bang de pager gaat er niet van stuk, op deze wijze wordt de pager ''gereset'' en doet-ie het gewoon weer.

Mocht dit nu niet helpen, probeer dan de ''standaard file'' er in te programmeren,hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van een programmeer-unit.

Succes er mee, groet
Cappie

Offline Jarno

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 172
  • Geslacht: Man
Re: Jupiter pro v9.1
« Reactie #14 Gepost op: 23 januari 2010, 18:35:47 »
Tip. Haal de batt. even uit de pager en stop deze er een seconde of 3 er ''omgekeerd'' in,
dus plus op min en min op plus, wees niet bang de pager gaat er niet van stuk, op deze wijze wordt de pager ''gereset'' en doet-ie het gewoon weer.

Worden dan ook alle capcodes verwijderd bij het resetten?
- EHBO-er
- Twitter
- Camera: Canon EOS 450D                   Lectuur: Brand & Brandweer, Grip 4 en Incident




 

Over het Brandweerforum

Stichting Fire & Safetyfora

Social Media