Auteur Topic: Geluiden JupiterPro  (gelezen 49117 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.065
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #15 Gepost op: 09 november 2009, 21:02:58





D a a f

  • Gast
Reactie #16 Gepost op: 10 november 2009, 08:41:45
Bedankt man!
Klinkt lekker, hier word ik snachts wel wakker van... sliep er namelijk wel een door :-[
is me nou nog niet overkomen!
komt denk ik omdat 2 verschillende tonen gebruikt worden

Rik Verbeek
En nog steeds heb ik deze melodieen in gebruik voor de uitruk. Ik heb in de tussentijd wel verschillende melodieen gehad voor de niet spoed meldingen maar ben toch weer teruggekomen op BBffBBffBBffBBff.
En het verschil tussen een spoed en niet-spoed melding is duidelijk te horen.


verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.065
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #17 Gepost op: 10 november 2009, 13:17:44
Gister het nieuwe toontje erin gezet en vandaag een dagje vrij van school....
was vanmorgen toch snel wakker dus het toontje werkt goed hoor!, het scheelt alleen dat ik zelf niet bij de brandweer zit dus is het niet zo erg dat ik er ooit eens door slaap ::) vind het alleen wel jammer dus bedankt!

Rik verbeek


verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.065
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #18 Gepost op: 16 november 2009, 12:20:25
Het kan wel kloppen dat je niks hoort als je de software installeert en je toontjes wilt beluisteren, dit gaat namenlijk niet via je boksen ;)
probeer het eens op een oudere pc dat heb ik ook gedaan (volgens mij zit daar een speakertje op het moederbord), sterker nog het zal wel moeten dat er een speakertje op zit want er zitten niet eens boksen op die pc bij mij dus 99% zeker dat het bij jou ook zal werken :P


Rik Verbeek.


verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.065
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #19 Gepost op: 16 november 2009, 23:17:08
Hier nog 2 leuke (bijna dezelfde) toontje, alleen het begin verschilt.
Ambulance:
Langzaam:DDDDBBBBGGGGBBBB en BBBBDDDDBBBBGGGG

Snel: DDBBGGBBDDBBGGBB en BBDDBBGGBBDDBBGG
Alstublieft ;D

Rik Verbeek


SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Reactie #20 Gepost op: 01 december 2009, 18:07:47
99% zeker dat het bij jou ook zal werken :P
Rik Verbeek.
Op kleine moderne labtops werkt het ook vaak niet (ik heb een EEEPC).
Die zijn zo volgepropt dat er ook geen buzzer meer inzit.

Wat je ook kunt doen zonder PC:
Op 1e CAP geluid programmeren.
Pager opnieuw aanzetten, en je hoort dat geluid.
Op 2e CAP code 5000 met een bepaald geluid, komt iedere 5 a 6 minuten mee. Met deze code kun je ook makkelijk je semafoon testen, en spelen met instellingen.


verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.065
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #21 Gepost op: 19 december 2009, 21:46:52
nog niet zolang een programmeer setje in mijn bezit en was er net even mee aan het ***...
ik had een voertuig nummer ingetyp in google (2240) en die cijfers gekopieerd naar het programmeer programma  van mijn jupiter v9.1
normaal kun je alleen de letters abcdefg en 0 intypen, maar als je de cijfers eerst in google, of word typt, dan kopieerd en plakt in het programma kun je je ze zo overschrijven naar je pager met het gevolg: een heel irritand hoog piep geluidje. (dit kan trouwens met alle cijfers).
Je hebt er niks aan maar ik had niks te doen dus ging maar domme toontjes bedenken ::)
ik heb voor de Capcode heel nederland nu: 2240224022402240

Rik Verbeek





SemafoonWinkel

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 231
    • SemafoonWinkel
  • Specialisatie: Verkoop semafoons, instructeur THV
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: OBM
Reactie #22 Gepost op: 20 december 2009, 12:53:08
ik heb voor de Capcode heel nederland nu: 2240224022402240

Rik Verbeek
Rik,

Capcode "heel Nederland" bestaat niet, dit is een misverstand.
Er zijn 16 groepcodes welke aangesproken kunnen worden.
Die jij bedoelt is vermoedelijk de 1e van de 16. Alles op de overige groepcodes (bij drukte) mis je dus. Ook mis je de niet groepoproepen (vaak bijv. GGD). Vlg. het flex protocol mag je deze code niet programmern (al kan dat in de Jup wel).


RubenN

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 87
  • Geslacht: Man
    • 112ruben
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #23 Gepost op: 20 december 2009, 14:29:14
Hallo,
ik zou graag wat andere toontjes in me pager(jupiter pro 6.6) willen maar ik kan alleen 1 en 0 invoeren bij geluiden. Dus geen Bf of andere dingen die hier al staan :-X

Gr 112ruben


1300001-MR

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.474
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #24 Gepost op: 20 december 2009, 14:38:08
Hallo,
ik zou graag wat andere toontjes in me pager(jupiter pro 6.6) willen maar ik kan alleen 1 en 0 invoeren bij geluiden. Dus geen Bf of andere dingen die hier al staan :-X

Gr 112ruben
Dat kan alleen als je een programmeerunit hebt. Die kun je kopen bij de p2000shop voor iets van 30 euro dacht ik.


RubenN

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 87
  • Geslacht: Man
    • 112ruben
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #25 Gepost op: 20 december 2009, 15:05:08
Dat kan alleen als je een programmeerunit hebt. Die kun je kopen bij de p2000shop voor iets van 30 euro dacht ik.
Ja zo programmeerunit heb ik,maar je kunt kiezen uit tone 1,2,3,4,5 enz enz.. maar je kunt ook een en ander veranderen aan de rechterkant. daar staat bijvoorbeeld 0000011000000 en dat wil ik dan veranderen,en sommige hier kunnen ambulancegeluidjes ongeveer maken;)


verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.065
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #26 Gepost op: 20 december 2009, 15:52:09
Rik,

Capcode "heel Nederland" bestaat niet, dit is een misverstand.
Er zijn 16 groepcodes welke aangesproken kunnen worden.
Die jij bedoelt is vermoedelijk de 1e van de 16. Alles op de overige groepcodes (bij drukte) mis je dus. Ook mis je de niet groepoproepen (vaak bijv. GGD). Vlg. het flex protocol mag je deze code niet programmern (al kan dat in de Jup wel).

Dat zou goed kunnen, maar ik krijg meldingen van brandweer, politie, ambulance en reddingsbrigade van alle plaatsen in heel nederland? Zet hem maar eens in je pager
;)
 Hier is de code: 2029568, ik gebruikte deze om geluiden te testen toen ik nog geen programmeer set had ;D hij ligt geen minuut stil als je deze code aanzet :o

Rik Verbeek



Hunter

  • Gast
Reactie #27 Gepost op: 20 december 2009, 16:07:12
Dat zou goed kunnen, maar ik krijg meldingen van brandweer, politie, ambulance en reddingsbrigade van alle plaatsen in heel nederland? Zet hem maar eens in je pager
Hier is de code: 2029568, ik gebruikte deze om geluiden te testen toen ik nog geen programmeer set had ;D hij ligt geen minuut stil als je deze code aanzet

Er wordt ook niet beweerd dat dat niet kan, maar dat je het verkeerd verwoordt. Het is officieel gezien geen capcode, maar een netwerkcode die tijdelijk aan pagers wordt toegewezen bij het verzenden van zogenaamde groepsoproepen. En inderdaad, aangezien dat de eerste groepscode is zal hij ook het meest gebruikt worden, maar je kunt er niet "alles" mee ontvangen, zoals Semafoonwinkel ook al beschreef.


verbeekrik

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.065
  • Geslacht: Man
    • Voor al het nieuws uit Ommen.
  • Specialisatie: Fotografie/filmen
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #28 Gepost op: 20 december 2009, 16:17:36


Wouter-H

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.459
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #29 Gepost op: 20 december 2009, 16:35:41
Dan zou ik eerder de 0005000 er in zetten als je wilt testen :)
Die geeft om de +/- 5 minuten een bericht: "***- C2000 Testpage"