Auteur Topic: Geluiden JupiterPro  (gelezen 49461 keer)

0 leden en 12 gasten bekijken dit topic.

joost B

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 8.530
  • Geslacht: Man
    • Restauratie Commer T255 Superpoise
  • Bezoek: Brandweer
Gepost op: 15 juni 2008, 22:28:50
Ik ben zelf opzoek naar leuke geluiden om mijn pager daarmee te programeren. (JupiterPro) Aangezien ik de standaard pieptoon wel een beetje zat ben.

Wie heeft er nog een leuke toon-riedel?

Alvast bedankt!
Gr
Joost
Manschap / Jeugdleider





D a a f

  • Gast
Reactie #1 Gepost op: 16 juni 2008, 11:33:51


joost B

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 8.530
  • Geslacht: Man
    • Restauratie Commer T255 Superpoise
  • Bezoek: Brandweer
Reactie #2 Gepost op: 16 juni 2008, 19:42:47
Bedankt DAAF. Heb het even geprogrammeerd, en ben wel benieuwd wat er nu uit komt een deze dagen :)
Manschap / Jeugdleider


Mmartijn

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 32
  • Geslacht: Man
  • Specialisatie: OGS
  • Bezoek: Brandweer
Reactie #3 Gepost op: 04 november 2009, 13:24:00
ik was benieuwd of iemand intussen nog leuke geluiden heeft voor de jupiter pager.


1300001-MR

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.474
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #4 Gepost op: 04 november 2009, 15:42:52
Moet je eens registreren op het scannerforum en dat dit topic: http://www.scannerforum.nl/viewtopic.php?f=24&t=7675&hilit=tonen doorspitten..

Veel plezier:D


Fire Biker

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 2.984
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Manschap B
Reactie #5 Gepost op: 04 november 2009, 20:34:05
heb hier een progje om zelf tonen te maken, kan alleen niet uploaden het is een .exe bestand
dus liefhebbers pm effe

gr degreef ;)


hiddetjuh3

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 372
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: aspirant brandwacht
Reactie #6 Gepost op: 05 november 2009, 21:08:02
Kun je die tonen dan ook meteen beluisteren als je ze gemaakt hebt?





IkWilbert

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 1.156
Reactie #7 Gepost op: 06 november 2009, 10:49:38
In de galaxy software en de laatste software voor de jupiter kun je de tonen inderdaad afspelen zodat je weet wat er geprogrammeerd is.


Bram

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.808
  • Geslacht: Man
    • BD Media
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Jeugdbrandweer
Reactie #8 Gepost op: 06 november 2009, 16:15:29
In de galaxy software en de laatste software voor de jupiter kun je de tonen inderdaad afspelen zodat je weet wat er geprogrammeerd is.
is die software ergens te downloaden? Dan hoef ik niet constant in mn pager te programeren en vervolgens luisteren en als ik niet tevreden ben moet ik weer opnieuw programeren...
Ik lust en eet alles, maar van water ga ik dood....


1300001-MR

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.474
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Belangstellende
Reactie #9 Gepost op: 06 november 2009, 16:32:09
is die software ergens te downloaden? Dan hoef ik niet constant in mn pager te programeren en vervolgens luisteren en als ik niet tevreden ben moet ik weer opnieuw programeren...
http://pagers.robdehoog.nl/jupiterpro_v9.1.htm


hiddetjuh3

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 372
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: aspirant brandwacht
Reactie #10 Gepost op: 06 november 2009, 16:40:19
Moet je ook prog unit voor hebben, en waarschijnlijk heeft Bram die niet(ik ook niet trouwens)


Bram

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.808
  • Geslacht: Man
    • BD Media
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Jeugdbrandweer
Reactie #11 Gepost op: 06 november 2009, 16:44:36
Moet je ook prog unit voor hebben, en waarschijnlijk heeft Bram die niet(ik ook niet trouwens)
Nee maar in de software kan je de geluiden beluisteren. Zo kan je ze vooraf testen en vervolgens handmatig erin zetten :)
Ik lust en eet alles, maar van water ga ik dood....


hiddetjuh3

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 372
  • Geslacht: Man
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: aspirant brandwacht
Reactie #12 Gepost op: 06 november 2009, 16:46:34
Dan doet hij het bij jouw beter dan bij mij, want bij mij geeft ie een subscript error aan.


Bram

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.808
  • Geslacht: Man
    • BD Media
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Jeugdbrandweer
Reactie #13 Gepost op: 06 november 2009, 16:50:48
Dan doet hij het bij jouw beter dan bij mij, want bij mij geeft ie een subscript error aan.
hij instaleert nog, zal het zo ff doorgeven of ie werkt ja of nee :)
Ik lust en eet alles, maar van water ga ik dood....


Bram

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 3.808
  • Geslacht: Man
    • BD Media
  • Bezoek: Brandweer
  • Rang: Jeugdbrandweer
Reactie #14 Gepost op: 06 november 2009, 16:54:30
het werkt, alleen hoor niks via mn boxe.. die tonen dan. gaat dat dan via de pager?
Ik lust en eet alles, maar van water ga ik dood....